توضیحات درباره کتاب
انقلاب صنعتي چهارم و اثراتش يكي از مسائل روز دنياست كه كيفيت زندگي و جايگاه ما در آينده را تعيين ميكند. بعد از اين انقلاب ديگر همه چيز براي هميشه تغيير خواهد كرد و نظم جديدي بر دنيا حاكم خواهد شد. كساني كه ميخواهند در اين دنياي جديد، پيشگام باشند مدتهاست كه شروع به مطالعه، دربارهي فناوريهاي اين انقلاب و اثراتش كردهاند و در حال آمادهسازي زيرساختهاي فني و تغييرات ساختارهاي آموزشي خود هستند. تغييرات تكنولوژي ناشي از چهارمين انقلاب صنعتي، تمام جنبههاي زندگي فردي، حرفهاي و زيستمحيطي ما را دگرگون خواهندكرد. اين انقلاب به طوركلي بازار كار آينده را تغيير خواهد داد و باعث تغيير شكل بسياري از مشاغل خواهد شد. فناوريهاي صنعت0.4 نه تنها مدلهاي كسبوكار، بلكه حاكميت، اقتصاد، كل جامعه و زندگي ما را از پايه، تغيير خواهند داد.
«كلاوس شواب» در كتاب انقلاب صنعتي چهارم، ابتدا سه انقلاب صنعتي قبلي و نتايجش را به شكل مختصر توضيح ميدهد. سپس چهارمين انقلاب صنعتي، فرصتها و چالشهايش را تعريف ميكند. نهايتا 12 گروه فناوريهاي جديدي كه همراه انقلاب صنعتي چهارم وارد زندگي ما خواهند شد را معرفي كرده. در بخش آخر هم توضيح ميدهد كه ما چطور ميتوانيم هدايت اين انقلاب را به دست بگيريم و اثراتش بر زندگي خود را كنترل كنيم.
پروفسور كلاوس شواب بنيانگذار و رئيس اجرايي مجمع جهاني اقتصاد است. اين مجمع، محلي است كه مهمترين و بزرگترين رهبران اقتصادي و سرمايهداران دنيا دور هم جمع ميشوند و دربارهي مسائل مهم اقتصادي و جهاني تصميمگيري ميكنند.